Mijn allereerste berichtje!

Ik vind het super spannend. Maar dit is toch echt mijn allereerste blogpost over mijn passie: Mode! Wat ik het allerleukste vind is schrijven over onderwerpen waar verder geen haan naar kraait. Dus trends in de mode, of misschien juist geen trends, waar de rest van de mensen het eigenlijk niet over hebben.

Een paar maanden geleden heb ik dit concept bedacht. Na het er met vriendinnen over heel veel over hebben gehad, heb ik nu toch maar besloten om te beginnen met de blog. Ik ben vooral zelf nog heel erg benieuwd wat voor dingetjes ik ga vinden om voor jullie over te schrijven. Wel heb ik al een aantal ideetjes, dus er komen binnenkort zeker al wat nieuwe blogs aan! Zie de afbeelding hier boven maar alvast als een voorproefje.

Waar ik ook nieuwsgierig naar ben is wat jullie zouden willen waar ik over schrijf? Wat voor mode trends of andere fashion gerelateerde dingen weet jij, waar eigenlijk meer over gepraat zou moeten worden? Laat het mij weten!