Met Falke Run is hardlopen meer dan het hebben van alleen warme voeten

Falke Run is het juiste product om een garantie te hebben van comfort omtrent je voeten. Falke Run helpt bij het optimaliseren van de loopstijl en bij het voorkomen van blessures. Wellicht klinkt het wat vergezocht maar sokken kunnen een soortgelijke werking hebben als acupunctuur. En nee, wij bij Falke stoppen natuurlijk geen naalden in onze sokken. Wat bedoelen we dan precies met deze uitdrukking?

De materialen voor Falke Run zijn met uiterste kunde en zorg samengesteld. In samenwerking met de sporttak van de Universiteit in Keulen heeft Falke de voet en onderbeen geanalyseerd. Het resultaat is dat met de juiste materialen sokken de huid en dus de hersenen kunnen beïnvloeden. Bij het hardlopen worden zenuwen in de voet geactiveerd en Falke weet nu hoe de techniek van acupunctuur hierbij toegepast kan worden. Die techniek waar naalden op specifieke punten contact met de zenuwen is erg goed toe te passen bij sokken. Een sok zit namelijk strak om de huid en maakt direct contact met de gevoelige punten. Door het gebruik van specifieke materialen worden seintjes gegeven vanuit de sok naar deze gevoelige punten. Hier passen de zenuwen zich op aan vanwege de stimulaties vanuit de hersenen. Falke Run biedt dan ook speciaal aan hardlopers sokken aan die vanwege hun adaptatievermogen meer energie afgeven.

Acupunctuur in de sokken van Falke Run

Met de sokken Falke Run is hardlopen dan ook meer dan rennen en aan je conditie werken. Met een geoptimaliseerde regeling van temperatuur geven Falke Run sokken meer energie en een betere bescherming tegen de natuurlijke omstandigheden. De sokken zijn in drie lagen gefabriceerd:

  • Laag 1, de binnenste laag, zorgt voor een optimale temperatuur en een uitstekende verwerking van vochtigheid
  • Laag 2, de laag in het midden, is gespecialiseerd in het controleren van het klimaat. Het zorgt ervoor dat de kou buiten blijft en de warmte van binnen wordt afgevoerd.
  • Laag 3, de buitenste laag, houdt de Falke Run sokken bestand tegen regen, sneeuw en wind.

Gezamenlijk zorgen de drie lagen ervoor dat jouw voeten zich tijdens het hardlopen aangenaam blijven voelen en jij met een gerust hart in de koude winterdagen kunt hardlopen.

Ben jij dus die hardloper en denk je iets te missen tijdens het rennen? Wij raden dan aan om eens de sokken van Falke te gebruiken.

Je vindt ze hier: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-herensokken.

Niet alleen voor het hardlopen heeft Falke specifieke sokken maar ook voor elke andere activiteit. Voor dagelijks gebruik zijn sneakersokken bijvoorbeeld ideaal. Die kun je hier bezichten: hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken.

We kunnen de webwinkel Hemdvoorhem uit Hoofddorp aanbevelen met name vanwege de scherpe prijzen en 100 dagen bedenktijd.